Brandwerend Glas

Het aanbrengen van brandwerende beglazing is een specialistische klus. De overheid eist vaak voor openbare instellingen zoals kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen, brandwerend of brandvertragend glas. Hierin zijn verschillende kwaliteiten afhankelijk van de gewenste vertragende werking. Het plaatsen van dit type glas gebeurt door gecertificeerde bedrijven. Van der Plas Glas- en Schilderwerken BV adviseert u welk type glas het meest geschikt is.

VAN DER PLAS specialist in schilderwerken

Kwalitatief hoogwaardig vakmanschap

Ons bedrijf heeft een aantal bijzondere specialismen in huis. Van der Plas Glas- en Schilderwerken BV kent voor wat betreft glas- en schilderwerk naast het gewone vakwerk meerdere specialisaties. Zo verzorgen wij brandwerend schilderwerk, zowel in de particuliere woningbouw als de zakelijke markt. Naast de montage van HR-beglazing in de woningbouw brengen wij ook steeds meer veiligheidsbeglazing aan op scholen. Verder staan wij bekend om het plaatsen of herstellen van glas in lood, waarmee wij in de regio een goede naam hebben opgebouwd.

Als u op zoek bent naar professioneel en kwalitatief hoogwaardig vakmanschap met een persoonlijke benadering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over vakbekwaam en gecertificeerd personeel, eigen auto’s en steigermateriaal.

Heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of mailen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Burg. Lovinkstraat 50
1764 GG Breezand
Tel. 0223 - 52 12 96
Fax 0223 - 52 13 24
Email info@vanderplasbv.nl