Buiten Schilderwerk

Dankzij jarenlange ervaring is Van der Plas Glas- en Schilderwerken BV uw perfecte partner op het gebied van buitenschilderwerken. Wij staan voor u klaar bij het schilderen van woningen, kerken, scholen, winkels of grote bedrijfspanden. Als geen ander weten onze schilders wat er komt kijken bij het schilderen van de buitenzijde van uw gebouw. Een goede voorbereiding is noodzakelijk. Dankzij onze uitstekende nazorg bent u ervan verzekerd dat uw gebouw schoon en gebruiksklaar wordt afgeleverd.

VAN DER PLAS specialist in schilderwerken

Professioneel, duurzaam en kwalitatief

Heeft u behoefte aan een schilder die zijn vak verstaat en bovendien voorzichtig met uw spullen omgaat? Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en verder kijkt dan de schilderskwast lang is? Dan bent u bij Van der Plas Glas- en Schilderwerk aan het goede adres. Of u nu een bedrijfspand of woning laat schilderen, binnen of buiten, ons schilderwerk voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit. 
Een mooie klus begint met uw wensen en een goed onderbouwde offerte. Wij houden van duidelijke afspraken en werken met net en bekwaam personeel. Gebreken die wij onderweg tegenkomen, verhullen wij niet onder een laagje verf, maar repareren wij zoals het hoort. Want een mooie klus eindigt met een tevreden opdrachtgever en schilderwerk dat weer jaren meegaat.

Onze vakbekwame medewerkers staan garant voor:

  • Alle voorkomende schilderwerken

  • Het uitvoeren van behang- en sauswerk

  • Het verzorgen van wandafwerking / spuitwerk

  • Het repareren van houtrot en kleinschalig timmerwerk

  • Het aanbrengen van coatings op betonvloeren

Heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of mailen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Burg. Lovinkstraat 50
1764 GG Breezand
Tel. 0223 - 52 12 96
Fax 0223 - 52 13 24
Email info@vanderplasbv.nl